Stora trygga vargen

Mors dag, oh! Shit glömde bort det! Aja får köpa nått fint till mamsen på hennes födelsedag ist, Har varit hemma ifrån skolan i en vecka nu, o får inte vara hemma längre enligt skolan osv.. Men jag ska till skolan på tisdag (i övermorgon) och ska inte gå hem. Måste kämpa innan sommarlovet.

Var med Demi igår vi grillade de va Najs, skulle fotat men min mobil dog, det va jätte härligt! Sen sov ja där, o åkte imorse vid 8.30 för att sen åka till kyrkan o ha musikal föreställning, var grymt nervös men gick bättre än vad ja trodde!

Bilder: Broder Daniel.,
Elin o Jag förra året. Gulliga! Ja vet

Nu ska jag ta min underbara bok, (Tillsammans del 3) o lägga mig i sägen o sen sova, så god natt. Ha det bäst


J.Steffner


Pappersflygplan

Hej hej, aa asså ja
Vet att
Maskinens låt pappersflygplan inte heter det, med de låter så
Mkt bättre o säga de o alla fattar ändå vilken låt ja menar så nu gör ja det.

Pallar inte Gå till skolan, åkte hem igår o var hemma idag o ska vara hemma imorrn också, så jävla mkt skit hela tiden! Orkar på riktigt inte! Känner mig deppig o vill bara ligga i soffan o titta på Sabrina Tonårshäxan säsong 1-2 o dricka te o äta mackor.

HAR BLIVIT BEROENDE AV MASKINEN, sen konserten! Gaash så jävla bra dom e!

Pöss


17 Juni

Idag har ja vart på Grönan med Emma! Men de va så jävla många p12-holister-fjortisar så vi va inte där så länge, vi drog typ vid 4. Åh igår va ja också på Grönan med Becka, de va mkt folk då också men mindre på kvällen.

Åch är verkligen inte taggad för skolan, vill typ bara ligga hemma hela dan! -.-' och sen är de sommarlov o alla 9:or slutar, sen är de bara ett läsår, o sen slutar 8:orna o sen slutar vi... BLLLÄÄÄh! Men de e härligt me sommar iaf :D

Åh ja har helt fastnat för låten på bilden'


Gammal Sång


...

Hejsan, kom precis hem från scouterna, det va kul som vanligt. Fast linnea var med idag också. Vi planerade till hajken på lördag :) Är sjukt taggad, och på fredag ska jag se lmfao på Grönan med massa folk ^^ Längtar otroligt mkt! måste lägga in bilden ifrån mobilen i ett annat inlägg så aa, om ni tittar upp? blir de väl så e den där ^^ ♥

RSS 2.0