En Helt Ny Janni

hej hej alla läsare, jag har funderat och funderat och funderat det är inte så många ändå som verkligen gillar mig okej kanske några hoppas jag men inte så specielt många så funderade jag och  kom fram till ett svar : jag är kort, jag är Taskig mot dom jag tycker är fula och det är så klart fel av mig (ska berätta mera sen ), jag är inte alltid snäll man kan inte alltid lita på mig (som också är dåligt), det är många som irriterar sig på mig som jag inte vet varför, varför gör dom det igentligen.

Så jag har bestämt mig för vad jag ska göra. Jag ska börja med att vara mig själv och inte lyssna på vad andra tycker att jag ska ha på mig och jag ska inte bry mig om dom tycker det är fult och om jag gillar det. Och jag ska förändras jag ska vara ödmjuk lyssna på andra vad dom har att säga och vad dom tycker om saker o ting, Jag ska inte vara taskig mot dom som jag inte gillar så dom är taskiga mot mig ska jag bara ignorera dom. Och jag ska inte dömma någon efter utseendet aldrig någonsin det är dumt, taskigt och man bara sårar en. och jag ska vara hjälpsam mot alla ! och alla ska kunna lita på mig. om någon behöver prata med mig så finns jag där och ställer upp. Och jag säger inget till någon om inte den som jag har pratat men säger att jag ska det. jag vill göra människor glada och att dom ska veta att dom finns och betyder så mycket så att dom inte kan förstå det.
det finns jätte många personer som älskar en det finns jätte många runt omkring en som finns där för en.
jag vill släppa ut all den glädje vi har inom oss ! det ska ut ! jag vill göra så att vi känner sig viktiga för det är vi.

JAG SKA BLI NÅGOT NYTT JAG SKA BLI EN HELT NY JANNI

tack så mycket för att ni läste det betyder jätte mycket för mig älskar er <333 puss

Det här är några modell bilder jag tog hemmos Elin B. Jag är lite svart under ögonen
men det är bara för att jag inte tog bort det kvällen innan <3333

 EN HELT NY JANNIPUSSSSSSSS <33333333Sweet 16 <3

hej hej , igen idag fyller alice 16 år och aa vad ska jag säga hahahaha hon fick typ 800 kr och aa godis och lypsyl aa  idag kommer ni att äntligen att få en fin bild på henne eller aa kanske inte så fin da menn aa :P ni måste ju vetat hur hon ser ut okej , hon är inte fin mera typ häffteig eller nåt ahahha men aa kommer inte på något annat att säga men aa här kommer bilden Sweet 16 hahahah <3<3<33<3<3 :P

asdfghjkl sweet 16

Mönsterås

  1. hej Hej, nu är jag i mönsterås hos min kusin och hennes familj vi kom vid halv fyra och åker hem på söndag. oj juste glömde att säga GLAD PÅSK på er alla. Aa idag är det långfredag så jag ska så klart vara uppe länge ikväll. nu tänket jag skriva 6 fakta om min kusin Alice.
  2. namn: Alice ( som jag sa )
  3. ålder : 15 Fyller 16 imorgon
  4. Stil : inte Emo men lite punkig men ändå inte så mycket. Har en pearcing mellan nåsborrana. häfftig stil.
  5. Hår : Ruffsigt hår,men fint inte fint direkt mera häfftigt.
  6. HårFärg : svart och lite orange brunt
  7. familj : Mamma och pappa och Ami ( världens sötaste hund )
  8. kanske skriver mer imogon puss på er alla läsare <3
  9. ps förlåt för alla dom här sifrona strunta bara i dom jag vet inte hur man får bort dom jag skriver på Alice dator så aa jag vet inte hur man får bort dom men ha det bäst puss <3 ni ska får en bild om jag hittar en
hahaha hon hade inga fina bilder så jag får ta en som jag redan hade inlagt
okej, puss puss på er <3


RSS 2.0