Afterlife

Hej hej, jag har typ inte hunnit blogga så mkt, har vart ganska upptagen o så..
Men iaf.. Idag är Fredag och jag har vart i skolan, de va en ganska slapp dag som tur va! Vi gjorde Liksom inte
Så mkt på Lektionerna.. Och på
So:n läste vi om typ Droger.. Haha Jätte kul! De kmr en bild sen därnere.. Ja de är sånt vi gör liksom!

Juste så har jag färgat håret också! Igår faktiskt! De blev typ Lila.. Eh.. Ja.. Rör typ mörk lila.. KOMMENTERA vad ni tycker :D

Jag kom precis hem, skönt! Ska gå och köpa en Pizza är skit hungrig o mamma orkar inre göra nån mat! Så aa.. Har haft lite kul o gjort om några bilder så.. Här kmr de.


Dark Heart

Hallu,
Det blev inget med Emma igår Hon mådde typ inte bra.. Men jag var med Ina istället, vi Åkte typ till Hemköp i Sumpan.. Och skulle köpa nått men båda fick ångest och va typ där i 1 timme, men tillslut köpte vi en chips påse, och 2 mini Julmust flaskor, och en 2 liters Sprite.. Så vi tog tåget till Barkarby för att vi skulle ha någonstans att sitta, men de va as kallt, så vi åkte hem till mig istället xD

Ja.. Och idag vakna jag 2.. Och sen dess har jag bara varit i sängen i tittat på tv.. Så det blev bara en slapp dag idag, och imorrn så fyller mamma år, och så är det FarsDag också, och På måndag har jag namnsdag, så det blir mkt firande :)

Yes, men nu ska jag typ ta och äta nått
Hare Gött

Puss!
Toxy

En bild på maj


Il'l Be Gone

Goodbye My Lover
Goodbye My Friend
You have been The one
You have been The one for me.

-------------------------------------------

I Can't Live
With or without you

-------------------------------------------

Haai! <3
Random,.. Jag har tråkigt och sitter i skolan o har So -.-'

Hahah, nej.. Men efter skolan ska jag till Emma :) som jag sa igår..
Och jag håller på o säljer Kakor, För att få pengar Till klasskassan.. Så om ni vill ha så är det bara att säga till.

Jag har
Kajsas Kaffekakor
Lillebrors Cola någonting..
Det är typ godis o sånt, Skit gott iaf!

Aja, Slutar typ nu.. Kanske bloggar sen när jag är hos Emma..

Puss!
TOXY!!!!

En bild på klassfotot :)


Underground

Hej, hej! Asså jag är typ överlycklig för jag såg nu att det fanns en app som heter Blogg.se! Där man bloggar från mobilen! Och jag har typ väntat skit länge på att de ska komma, så, ja! Jag är glad! För att jag inte måste åka hem till datan varje gång jag vill blogga.
Yes, men nu är jag hos Emma iallafall, vi har typ snackat och typ Skypat med Demi, o så.. Det är as kul att vara här! Jag ska hit imorrn också, fast då ska jag sova här. Det va typ as tråkigt i skolan idag som vanligt, fast på musiken var de ganska kul, vi övade inför Julshowen :D Men nu orkar jag inte skriva mer, Bloggar troligtvis mer imorrn.

Puss! Toxy

Nu kommer det en bild från när vi Skypat med Demi, och en bild på Emma o maj,
Och en random bild på mig, för att jag är Cool.


Whirlwind

Hello ^^
Som ni kanske har märkt nu ifrån senaste inlägget så har jag börjat med Namn på Låtar som Rubrik, För asså jag e sämst på Rubriker.. o jag har inget bättre för mig så.. Den förra Var Shoreline, En av dom bästa låtarna som Broder Daniel har gjort. Samma med den här Rubriken/Låten Whirlwind, Som jag nu sitter o Lyssnar på.

Ja. Idag så har jag inte gjort så mycket.. Jag skulle träffa Felizya Idag men hon var sjuk :'( Så Hon skulle vila idag så ska vi ses imorrn istället. Yaaii :P Jag vakna typ halv 1 Och när jag kom till matbordet hade Smöret smällt. Och Hela Lägenheten Luktade Rök, För att min brorsas Kompis hade precis Vart ute o Rökt på Balkongen.. Och sen åkte jag ut med min pappa o fixade ett paket till min brorsa I Japan som fyller 19 Imorrn, Vi typ Köpte en Kortlek, 2 marabou choklad kakor, En liten nallebjörn, En Pokémon, En grej till hans Gitarr Och typ En Cd skiva.. Sen åkte jag till Elin och Hämtade några grejer jag glömde hos henne igår.. Och nu har jag sett på 3 avsnitt av True blood Och 2 filmer på Sf-Kanalen.

Och Hehe, jag känner mig sämst, Bring me the Horizon Hade Konsert idag, O jag har typ väntat i 1 år på att se dom. Och så Glömmer jag typ bort de.. för när jag leta för några månader sen så hitta jag inget  om biljetter elr nått sånt... så aa, jag missa dom!!!  Ångrar det sjukt Mycket!!!

Men aa, sånt händer väl..
Hare Gött♥

ToxyΦ

Hahahahhahahahhahaha! SÅHÄR SÅG JAG UT NÄR JAG VILLE BLI PUNKARE O VA TYP 8 ÅR


RSS 2.0