The hustler Anthem - Lights out crowd

KOLLA KOLLA KOLLA
LÅTEN! SJUKT GRYMMA
KLICKA HÄR!♣

Oh children

Tja fan, märkte precis att förra inlägget som skulle kommit upp för flera dagar sen, kom upp nu.. Det blev lite Fail xD iaf! Jag har tråkigt och sitter o chattar med Matilda! Och skriver massa random saker till folk jag inte känner.. Kunde inte ha ett bättre liv! :D Hahah Näj men jag är fett glad för jag har hittar ett nytt fett bra band. Som jag såg idag! Grymma är dom, nästan lika bra som lights out crowd,jag såg idag också i solna^^ Äntligen sommar lov Btw, jag vet att jag är efter men det är nu jag verkligen känner att de e sommarlov.

Några bilder ifrån konserten

- lights out crowd
Och
- En poppel


One way or another

Lalalala, nu sitter jag här i matsalen o väntar på att lektionen ska börja med OLGA O MÄRTA Woop Woop Vi lyssnar på Blondie o ritar ^^ Thihi


Hahaha, gulliga vi e


BARN

Har precis tittat på en av mina favorit filmer än av dom bästa,
G - Som i gemenskap. Så bra, önskar att ja levde på den tiden allt verkade så mkt bättre då! Bättre musik, coolare kläder, kunde bara vara sig själv utan att bli hatad. Tror jag, vad vet jag liksom. Men jag tror det. Åh, jag måste finna barnet i mig själv. Hitta mig i mig själv liksom.

Har köpt ett 500 bitars pussel idag också. jag älskar pussel.

Och har påsar under ögonen o nyklippt är jag också.

Men, Nu ska jag sova. Hoppas ni gillar hur jag tänker o skriver, kommentera vad ni tycker.


Glenn

Fredag/lördag.. Är lördag idag men de kändes som de va fredag för 25 min sen.. Haha aja härligt har gårdagen varit de va meningen att ja skulle spela Minigolf med några vänner men de blev inställt pgv att de regna för mkt, men de kanske va bäst de för ja suger på
Minigolf xD haha och efter skolan idag fikande jag i Spånga med Alex,Siri,Filip o Stephi. De va trevligt trevligt!

Och så såg jag precis på BB
Asså ja blir så sur! asså kan Annica aldrig komma över Marcelo! Han är ju ett as! Skit i honom! Asså hon är värld mer! Och Camilla, Så jävla skön, så söt, tycker hon borde vunnit, hon o Amandus, BB's sötaste par! Bara random avsnitt idag de ändå bra med det va att Camilla o Amandus träffades.!

Men, Nu ska jag fortsätta läsa på min härliga bok, man fastnar verkligen! En sjukt bra bok rekommenderas stort!

Godnatt världen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1603243/images/2012/pic_204963045.jpg" class="image">


RSS 2.0