Smile (:

Hello! Idag har jag typ nt gjort mkt alls.. var i skolan, hade typ en helt vanlig dag.. Tisdagar e typ enormt jobbiga!!! Men aa.. Efter skolan åkte jag o träffade en tjej som jag köpte en biljett av till Asking Alexandria konserten imorrn (: Och sen åkte jag till sumpan, och pappa hämtade mig, sen åkte vi
och typ fixade nån skiva till mig.. Och sen åkte vi hem till han, och åt typ LAXPUDDIG!!? xD Wtf? aja.. de smaka lite sådär.. och de e inte motade laxbitar i en sörja, som jag trodde xD Men Aa.. nu ska jag sova tror jag,
God natt alla Olika Filurer
/ Jag


haha, Lilla Lydia tog min mobil o Tog lite ego pic'Z xD


Black to Black

Hello, jag jag typ märkte precis att jag inte har typ några läsare alls, Haha fail. men aja, jag fortsätter skriva, jag har typ märkt att också att jag inte har gjort så många inlägg den sista tiden som jag gjorde förut, men jag ska bara göra det igen :D Eh, idag/igår.. var jag i skolan, de va typ en helt vanlig dag förutom att jag hade bild igen som jag typ inte haft på 1,5 år.. ( i think.. ) Aa, och att jag typ ritar 4 ggr så bra som jag gjorde då, Inte för att jag ritar bra nu, men mkt bättre än då iaf ^^ Haha, Aa.. Random, men nu ska jag väl försöka sova igen... För asså jag somna 7 o vaknade halv 9 o somnade 9 o vaknade halv 11 o vaknade igen 12.. o aa, nu är kl: snart 1.. Men jag får väl försöka igen då. God natt alla. Ni borde sova. sova e bra. o skönt xD haha hittade också en jätte kulig bild på mig, maxxen, mattan, isa o So ( johanna ) ifrån dom sista dagarna i 6:an :( saknar 6:an..
Och en sjukt random bild på maj, o emms
/ Jag ^^


Your my heroin

Livet leker, o dagarna bara går.
Undrar om jag nånsin kommer förstå.
Hur jag kunde må, Om det där inte hände just då.
Men alla gör väl sina misstag..

Jag är sjukt överlycklig! Den 26:de Kommer min Bästa vän Har längat så mycket efter henne!
Du är verkligen mitt allt. Du lyser upp min dag varje gång jag hör din röst.
Och du påminner mig om varför jag fortfarande finns hela tiden. Du är så vacker. Och allt vi gått i genom o  allaminnen, blir bara fler o fler. Kommer du ihåg? Modevisningen hemos dig? med tisse?, När du skulle lära mig att åka skatebourd för första gångenhahahahhahahahah!!!!! När vi gjorde snögrottan vid blomster handeln, Allamyskvällar, alla killproblem, alla familjeproblem, alla stunder med dig Elin är så sjukt underbara. Och de värsta som finns är att vi bråkar men det löser sig alltid så småning om.
För jag vet att de går inte att hålla mig ifrån dig!
Det är helt sjukt! I över 9 år har jag kännt dig!
Och när jag fick reda på att du skulle flytta, fick jag ett stort jäkla klot i magen.
Och att jag också skulle flytta gjorde inte saken bättre. Och sen var du där. I jävla markaryd! o helt åt helveteblev allt. Men Du fanns ändå här hos mig hela tiden, Alltid i mitt hjärta. Vart jag än gick. Saknar dig så jävla mycket. Och jag önskar verkligen att allt kunde bli som de va ifjol.

But life go's on.
Och jag har iaf dig.
Och det är allt jag önskar.

RSS 2.0